Refleksologijos Workshop’as Masters of Calm 2018

 

Pirmą kartą dalyvausiu festivalyje Masters of Calm.

Masters of Calm – sveikas, aktyvus ir sąmoningas vasaros festivalis. Tai įkvėpiančios atostogos gamtoje, kurios kasmet suburia gamtos mylėtojus, žmones besidominčius savo kūno ir minčių galimybėmis, ieškančius sveikesnio gyvenimo būdo, mėgstančius naujas žinias, atradimus, kokybišką ir įsimintiną poilsį. Daugiau apie renginį:

www.mastersofcalm.lt

Šiame festivalyje aš pravesiu refleksologijos užsiemimą. Refleksologija yra natūrali, holistinė terapija. Ji remiasi atradimu teigiančiu, kad mūsų pėdose yra taškai atspindintys tam tikrus organus ir vietas mūsų kūne. Masažuodami šiuos taškus, mes galime aptikti disbalansą ar energetinį bloką specifinėje kūno vietoje, padėti atkurti pusiausvyrą ir gerą savijautą. Tai natūrali terapija, padedanti sumažinti įtampą, giliai atpalaiduojanti, aktyvinanti kūno galimybę atsinaujinti ir gyti pačiam. Refleksologija yra holistinė terapija, todėl jos esmė yra gydyti kūna kaip visumą, pasiekiant šakninę ligos priežastį.

Užsiemime bus demonstruojama kaip atlikti refleksologijos seansą. Plačiau aptarsime kas yra reflekoslogija, kokia jos nauda, kaip ją galima panaudoti nuo skirtingų negalavimų ir kaip atskirti tam tikrus disbalansus masažuojamuose taškuose. Tai praktinis užsiemimas ir jo metu visi dalyviai sugrupuoti poromis galės pajausti patį pėdų masažą, bei po to pabandyti pamasažuoti savo porininką.

Sekite daugiau informacijos apie šią paskaitą ir renginį facebooke:

https://www.facebook.com/events/186556461996703/

Iki pasimatymo Masters of Calm !

 

Parašykite komentarą: